Country – Technisch overzicht

Algemeen:
Slaapplaatsen: 2 (tot maximaal 6)
Formaat bed: 160 x 215 cm (kingsize) 
Materiaal tent: TenCate KD24 (katoen) of WM17 (iQ)
Bagageruimte: 1.750 liter (topmodel) 1.450 liter (Anniversary)
Leeg gewicht: 480 kg (topmodel) 440 kg (Anniversary)
Maximaal gewicht: 750 kg

Country 2016_measurement_rev03

Toelichting – technisch overzicht

Onderstel:
De vouwwagens zijn voorzien van een ultra modern ruimtelijk ALKO chassis. Zij hebben een onafhankelijk rubber geveerde torsie as. Keuken en wagenbak rusten op hetzelfde doorlopende frame. De wagen is voorzien van een oplooprem en terugrijd automaat. Voor het topmodel geldt: aluminium wielen 14 inch. Het reservewiel zit standaard in de prijs. Schokdempers, neuswiel en 4 robuuste uitdraaisteunen maken de vouwwagen compleet. 

Verlichting:
Verlichtingsunits met kentekenplaatverlichting en mistlicht. Breedtelichten voorzijde en 13 polige Multicon West aansluiting.

Wagen:
Wagentent uitgevoerd in 340 grams geïmpregneerd katoen doek van TenCate KD 24. Verhoogde, gesplitste aluminium lattenbodem. Matras met geïntegreerde topper van traag schuim. Mug dichte slaaptent, opbergvakken 2-delig en tapijt op het deksel. Afmeting voortent: 440 x 320 cm. 14 m2 oppervlakte. 

Keuken:
De Combi-Camp keuken is de meest complete van alle kampeerkeukens in Europa. In de keuken is een Dometic Mobilcooler 33 ltr. (gas, 12V en 220V) gemonteerd. Net zoals een 220V stroom module. Het driepits RVS gasstel is thermische beveiligd. De RVS spoelbak heeft een luxe kraan. In de 4 houten bakjes kunnen alle kookspullen en proviand. De kurkentrekker vind je terug in je houten besteklade. 

Disselbak:
Een praktische en toegankelijke ruimte voor de gasfles en watertank (15 L) met dompelpomp. De rest van de ruimte vul je op met niet al te zware bagage. De disselbak is handig voor de oprijwiggen, disselslot, rubber laarzen en het emmertje voor op het strand. Deze uit polyester vervaardigde bak kan op slot en heeft een deksel die rechtop blijft staan dmv een gasveer. Handig bij het vervangen van de gasfles. Inhoud: 300 L. Afmeting: 170 x 35 x 50 disselbak.